Fri fragt over 1.500 kr

Om Aspekts

Aspekts er en dansk virksomhed som specialiserer sig i design og produktion af tasker, accesories og boligtilbehør af vegetabilsk garvet kernelæder. Vi har altid beundret kernelæders rene look  - det er et smukt, kraftigt og slidstærkt materiale med det rigtige lædertouch, som med tiden får patina - den velkendte ”cognacfarve”. 
Vores mål er at lave produkter som afspejler vores syn på livets aspekter og de moderne forbrugeres krav om smukt og funktionelt design, høj kvalitet og miljørigtighed. Vores kollektion er produceret udelukkende af de bedste oksehuder, som vi nogle gange sammensætter med smuk, ubehandlet hørcanvas, bomuld eller andre naturlige materialer.

 

Vi bevarer det nære

Alle vores produkter er håndlavet i EU. Det betyder, at de er produceret efter strenge EU-regler, uden brug af børnearbejdskraft, under ordnede forhold og til en fair løn.

Ved at samarbejde med små familiedrevne virksomheder i EU støtter vi europæisk håndværk. På den måde er vi med til at bevare den traditionsrige europæiske håndværksmæssige viden og kunnen.