aspekts

Presserum
log ind

Less is more - minimalisme og funktion

I vores design fokuserer vi på det tidløse, på funktion og enkelthed. Vi mener, at det bedste og smukkeste resultat opnås med enkle midler. Vores boligtilbehør er tidløse, og vores tasker og små accessoirer ”overskygger” ikke bæreren, de understøtter derimod og ”indrammer” på en smuk måde hendes eller hans personlighed.

 

Øko-luksus

Natur og bæredygtighed er nøgleordene for os. Derfor er alle vores produkter lavet med respekt for miljø af naturlige materialer såsom vegetabilsk garvet kernelæder, hør, bomuld og uld. Disse materialer er 100% genanvendelige og belaster således ikke miljøet. Kernelæder af oksehud bliver i dag kun brugt i produktionen af luksus møbler, accessories og sko.

 

Vi bevarer det nære

Alle vores produkter er håndlavet i EU. Det betyder, at de er produceret efter strenge EU-regler, uden brug af børnearbejdskraft, under ordnede forhold og til en fair løn.

Ved at samarbejde med små familiedrevne virksomheder i EU støtter vi europæisk håndværk. På den måde er vi med til at bevare den traditionsrige europæiske håndværksmæssige viden og kunnen. Mens andre firmaer er optaget af at samarbejde med små firmaer i Asien og Sydamerika, støtter vi små firmaer i Europa og benytter os af deres exceptionelle ekspertise, tradition og kompetencer. Samtidig får vi produkter som er lavet med omhu, af mennesker som arbejder under ordnede forhold, hvor ingen bliver udnyttet.