aspekts

Presserum
log ind

ASPEKTS I/S

Aspekts er en dansk virksomhed som specialiserer sig i design og produktion af tasker, accesories og boligtilbehør af vegetabilsk garvet kernelæder. De er alle sammen håndlavede i EU.
 
Siden opstarten i 2004 har vores mål altid været at lave produkter som afspejler vores syn på livets aspekter og de moderne forbrugeres krav om spændende design, høj kvalitet og miljørigtighed. I dag har vi måske det største sortiment af kernelæderprodukter i Danmark.
 
Vi har altid beundret kernelæders “rene look”. Det er et kraftigt og slidstærkt materiale med det ”rigtige” lædertouch, som med tiden får patina - den velkendte ”cognacfarve”.
Vores kollektion er produceret udelukkende af de bedste oksehuder, som vi nogle gange sammensætter med smuk, ubehandlet hørcanvas. Inspirationen til vor tasker og accessories i vores kollektion kommer både fra de gode, gamle 60´ og 70´ere (siden 2004 har vi produceret flere modeller af nyfortolkede ”skoletasker”) og fra de nyeste modetrends. 
 
 
Slow fashion

Den strenghed der kendetegner vores produkter går aldrig af mode. Kernelæder forskønnes ved mødet med livet. Gennem langt, individuelt slid bliver det smukkere med tiden, og brugeren kan selv sætte sit præg på, hvordan det vil komme til at se ud. Kernelæderets fleksibilitet, skønhed og enestående holdbarhed gør, at vores produkter næsten kan gå i arv.